top of page
  • Skribentens bildPrem Geetam

Konstnärligt uttryckKonstnärligt uttryck, ordet klingar så bra i mina öron. Det ger mig en känsla av glädje och frihet och känns som det rätta ordet för det jag gör. Dom toner jag delar, dom texter jag skriver, allt är mitt konstnärliga uttryck.

Jag behöver få skapa utan ramar att förhålla mig till, måste få låta mitt uttryck få komma genom mig på det sätt som det vill, med fullständig frihet.

Ett konstnärligt uttryck som bara är så som det är, fult eller fint spelar ingen roll för det handlar inte om det. Det handlar bara om att låta uttrycka något som vill bli uttryckt, bara låta det vara och bli så som det vill. Att ge sig själv friheten att låta det kreativa uttrycket få flöda med fullständig frihet.


/Prem

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trust

bottom of page